Essential Outdoor maakt line-up en thema bekend

© L1
Essential Outdoor heeft de eerste namen van de affiche bekendgemaakt. Dit jaar zullen nationale en internationale artiesten hun opwachting in Heerlen maken.
Zo staan onder andere Jebroer, Mr. Polska, Mental Theo, The Darkraver, Famke Louise, Jay Hardway, Brennan Heart en Sevn Alias op het podium van het Coriopolis, waar het dancefestival op 7 juli plaatsvindt.

La Fiesta Loca

Het hele festijn zal Mexicaanse sferen ademen. Het thema is dan ook La Fiesta Loca. Het festivalterrein zal dit jaar uit tien verschillende areas bestaan. Zo is er bijvoorbeeld een gebied waar bezoekers aan de gewichten kunnen hangen, een area waar een skippybal-race zal worden gehouden en een plek waar tapas kunnen worden gegeten.

Internationaal

De eerste editie van Essential was in 2012. Toen trokken zo'n 800 feestgangers naar discotheek Galouppe in Gulpen. Het bleek een schot in de roos: het festival trok afgelopen jaar zo'n 10.000 bezoekers. En dat is internationaal niet onopgemerkt gebleven. Twee grote festivalorganisaties hebben interesse om Essential gedeeltelijk of helemaal over te nemen en er een internationaal festival van te maken.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat op 17 april van start. Het festival wordt op 7 juli gehouden. Kijk voor meer info op de website van Essential Outdoor.
© Essential Outdoor
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!