Chantal Janzen populairste reispartner bij Nederlanders

© ANP
Als het aan Nederlandse vakantiegangers ligt, gaan ze het liefst met Chantal Janzen op autovakantie.
De Tegelse blondine is de meest populaire vrouwelijke BN'er om naast te zitten tijdens een urenlange autorit, zo blijkt uit een enquête van Tussenstop.com.

Gezelligheid

Van de 1745 respondenten koos 38 procent Janzen uit als ideale reispartner. Ze werd vooral vaak genoemd vanwege haar gevoel voor humor en gezelligheid.

Populaire reispartners

De blondine laat BNN-presentatrice Geraldine Kemper en The Voice of Holland-winnares Maan achter zich. Jan Kooijman is de populairste mannelijke reisgenoot. Op de tweede plek volgt Dave Roelvink, rapper Ronnie Flex staat derde.

Minst populair

In de enquête werd niet alleen gevraagd naar de meest ideale reispartner. Ook moesten de respondenten laten weten met welke BN'er ze vooral niet op autovakantie zouden willen gaan. Bij de dames zijn dat Samantha 'Barbie' de Jong, diva Patricia Paay en Britt Dekker. Bij de mannen staat voetbalgoeroe Johan Dersken met stip op de eerste plek. De snor laat Maarten van Rossum en Gordon achter zich.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!