Rapper met 'nieuwe sound' trending op YouTube

© Instagram / Jiri Taihuttu
Het gaat rapper Jiri Taihuttu (19) voor de wind. Na successen met rapformatie Anbu Nevlo is de nieuwe single van de Venlonaar de lijst van trending-video's op YouTube binnengedrongen.
Jiri11, zoals zijn artiestennaam luidt, mag zich dankzij de videoclip van de single 'Hoi Aangenaam' tijdelijk tot de meest bekeken Nederlanders van het moment rekenen.Voorhoede

Urbanwebsite BALLINNN' omschrijft de artiesten die het nummer maakten, naast Taihuttu zijn ook Jacin Trill en Bokoesam te horen, als 'de voorhoede van de nieuwe sound die aan het opkomen is in Nederland'. Jacin Trill is recent bekend geworden dankzij redelijk absurdistische nummers, waarin hij meer lijkt te mompelen dan dat hij daadwerkelijk zingt. Bokoesam maakte onder meer deel uit van het New Wave-project.

Ronnie Flex

De rapper weet zich in goed gezelschap; ook de nieuwe videoclips van Ronnie Flex en Taylor Swift worden gretig bekeken op het videoplatform. Vlogger Dylan Haegens uit Venray is ook terug te vinden in de lijst van meest bekeken video's van het moment.