Slaat Gordon een Limburgse man aan de haak?

© RTL XL
De kans bestaat dat Gordon met een Limburger in het huwelijksbootje stapt. De 38-jarige Roy uit Thorn is één van de vijf mannen die nog in de race is om hem het jawoord te geven.
De entertainer is namelijk op zoek naar een levenspartner. Dit doet hij door middel van het televisieprogramma Gordon Gaat Trouwen.

Schoonfamilie

Donderdagavond koos de televisiepersoonlijkheid de blonde sportschooleigenaar Roy na een geslaagde date uit om nader kennis mee te maken. Zo gaat de 49-jarige Amsterdammer binnenkort ook de schoonfamilie ontmoeten.

Uit de kleren

In de aflevering is te zien hoe de 38-jarige Roy Gordon voor zich probeert te winnen. Zo gaan ze eerst cultuur snuiven in het Rijksmuseum. Daarna gaan de kleren uit voor een bodypaintsessie. De twee mannen hebben duidelijk een click. De tortelduifjes zeggen zelfs dat het lijkt alsof ze elkaar al veel langer kennen.

Huwelijk

Na twaalf uiteenlopende dates heeft Gordon zijn keuzes gemaakt. Naast Roy maken Rogier, Gerben, Maarten en de Italiaanse Manuel nog kans op een huwelijk in Zuid-Afrika met Gordon.