Gouverneur Theo Bovens maakt debuut als vlogger

© Jean-Pierre Geusens
Gouverneur Theo Bovens heeft afgelopen weekend zijn debuut als vlogger gemaakt. Tijdens Pinkpop struinde hij drie dagen lang met zijn camera over het festivalterrein.
Zijn avonturen heeft hij dinsdag in de eerste vlog gepubliceerd op zijn nieuwe facebookpagina Tips4Theo.

Primeur

De goedgesnorde gouverneur begint zijn vlog naast Mister Pinkpop. "Zeg Jan, jij hebt de primeur. Ik ga vloggen en dat doen we op Pinkpop", zegt Bovens. "Maar ik weet bij god niet wat we aan het doen zijn." Hij vraagt Jan Smeets vervolgens om hulp, maar de festivalbaas weet van toeten noch blazen.

Bieber

In zijn vlog gaat de gouverneur vervolgens het gesprek aan met jeugdige festivalgangers. Zo vraagt hij ze onder andere voor wie ze naar Landgraaf zijn gekomen. Het mag dan geen verrassing zijn dat hij heel vaak de namen van Justin Bieber en Martin Garrix als antwoord krijgt.

Jeugd

Bovens is als vlogger begonnen omdat hij Limburgse jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud beter wil leren kennen. Hij wil dan vooral weten of ze nog tips hebben voor Limburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!