Mijlpaal voor Rapper Sjors: één miljoen views voor zomerhit

© screenshot Youtube, Rapper Sjors
Een bijzondere mijlpaal voor Rapper Sjors. Zijn hit 'Zomer in Nederland' heeft de magische grens van één miljoen views op YouTube doorbroken.
Dat zegt de Brunssumse taalvirtuoos trots in een video op zijn Instagram-account.

Best verkochte plaat

"Yo mensen, het is me eindelijk gelukt", zegt de breedgeschouderde Brunssumer. "Het is gewoon de best verkochte plaat aller tijden. Yeah! Tenminste, van mijn tijden", zegt hij op geheel Sjorsiaanse wijze. De rapper blijft wel ambitieus. Hij mikt nu al op de twee miljoen views.

Grootste succes tot nu toe

De zomerhit is het grootste succes van de woordkunstenaar tot dusver. Met oneliners als "Ben ik je zonneschijn? Dat zou geweldig zijn" en "Soms kan ik de race tegen de klok niet winnen, maar deze zomer zullen wij samen overwinnen" pakt hij zijn fans in.

Oproep

De rapper doet vervolgens ook nog een oproep aan deejays in Nederland. En dan vooral die van de grote radiostations. Hij vraagt ze vriendelijk of ze iets voor hem terug willen doen. Een wederdienst voor al die keren dat ze hem mochten bellen of dat hij in de studio zijn kunstje mocht vertonen. De Brunssumer hoopt dat ze zijn YouTube-hit ook op de radio willen draaien.