Video: Illusionist Victor Mids verrast Lieke Martens

© Instagram Lieke Martens
Lieke Martens was even helemaal van slag door illusionist Victor Mids in de speciale MINDF*CK Oudejaarsspecial die zondagavond werd uitgezonden.
Mids bezocht haar in Spanje.

Penalty
"We bezochten haar in Barcelona, waar ik een experiment voorbereidde dat over de psychologie van penalty schieten gaat. Ik probeer te voorspellen waar zij de bal heen schiet, maar dat gaat in het begin niet zoals ik het wil" zo laat Mids weten aan het AD. Ondanks dat is Martens helemaal verbaasd als het de illusionist uiteindelijk wel lukt. "Kan je het niet andersom vertellen, dat jij mij alvast laat weten waar de keeper denkt dat ik ga schieten, dan kan ik net de andere kant kiezen", vraagt Martens zich af.

'Cadeautje'

Ook kreeg de Limburgse voetbalster nog een 'cadeautje' van Victor. De illusionist showt Lieke dat een shirt wisselen heel snel kan. Martens krijgt een fotolijst met daarin een foto van haar met een shirt aan van het Nederlands elftal, maar niet veel later heeft Lieke het shirt van Victor aan. En ja, Mids heeft dan haar shirt aan. "Dit is echt ongelofelijk", laat de voetbalster weten.