Flikken Maastricht zorgt voor verwarring over nieuw seizoen

© AVROTROS
De fans van Flikken Maastricht werden maandagavond even flink op het verkeerde been gezet.
De populaire politieserie Twitterde dat de fans de datum 8 december in hun agenda moesten zetten.

Seizoen 7

De trouwe kijkers, die reikhalzend uitkijken naar het langverwachte seizoen 12, dachten dat hun geduld niet langer op de proef werd gesteld. Maar het bleek niet om het nieuwe seizoen te gaan, maar over seizoen 7.

Hartverzakking

Het regende reacties op Twitter. "Ik kreeg een hartverzakking. Dacht dat seizoen 12 vervroegd kwam!", schrijft een liefhebber. "HEARTATTACK. Dacht even dat dit over s12 ging", schrijft een andere fan. De populaire politieserie heeft vervolgens zelf een einde gemaakt aan de verwarring en nogmaals gezegd dat seizoen 12 volgend jaar pas op televisie komt. De datum is nog onbekend.

Seizoen 13

Het is nog onduidelijk of de serie, die gemiddeld 2,3 miljoen kijkers per aflevering trekt, ook nog een dertiende seizoen krijgt. Als het aan hoofdrolspeler Victor Reinier (Floris Wolfs in de serie) ligt in ieder geval wel. Hij gaf in een interview eerder aan zeker door te willen gaan met de serie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!