Flikken Rotterdam minder lief dan Flikken Maastricht

© ANP/ Sander Koning
Flikken Rotterdam wordt minder lief dan Flikken Maastricht. Dat zegt acteur Victor Reinier dinsdagmiddag bij Radio 2.
"Maastricht is natuurlijk een schitterende, romantische en bourgondische omgeving. Daar hebben we de serie een beetje omheen gebouwd. Vandaar de romantiek tussen Wolfs en Eva", zegt Reinier.

Geknuffel en gekus

"Rotterdam is een grote en ruige stad. We hebben ook besloten met elkaar om het een beetje 2.0 te maken. Het wordt dus harder, het wordt iets ruiger. We gaan iets minder rommelen met geknuffel en gekus. De mannen en vrouwen gaan iets harder en directer met elkaar om", legt de acteur uit.

Flikken Rotterdam

Eind april werd bekend dat de populaire serie met een Rotterdamse versie komt. AVROTROS liet weten dat Flikken Maastricht gewoon blijft bestaan. Ook blijven rechercheurs Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) gewoon in het zuiden. Voor Flikken Rotterdam worden nieuwe acteurs gezocht.

Scenario schrijven

De opnamens van Flikken Rotterdam beginnen in het najaar. De eerste afleveringen zullen in het voorjaar worden uitgezonden. Eerder werd al bekend dat Victor Reinier mee zal schrijven aan het scenario van Flikken Rotterdam.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!