Victor Reinier wil door met Flikken Maastricht

Angela Schijf en Victor Reinier. © ANP
Het is nog onduidelijk of er een dertiende seizoen van Flikken Maastricht komt. Hoofdrolspeler Victor Reinier wil graag door, maar weet nog niet of er een nieuw seizoen wordt opgenomen.
Reinier (Floris Wolfs in de serie) laat op L1 radio bij Dennis en Tim weten dat er op dit moment geen contracten zijn getekend met de acteurs voor een volgende jaargang.

'Ik hou van Flikken Maastricht'

Dinsdag werden de opnames voor het twaalfde seizoen afgerond. "Vorig jaar wisten we aan het einde van de opnames dat er een volgende jaargang zou komen. Dit keer weten we dat niet", legt Reinier uit. "Ik wil persoonlijk wel door. Ik hou van Flikken Maastricht, ik hou van Floris Wolfs en ik hou van Eva van Dongen (zijn tegenspeelster Angela Schijf, red.)."

Afgelopen?

Enkele jaren geleden liet Reinier zich ontvallen dat het na twaalf seizoenen wel eens afgelopen zou kunnen zijn. "Maar dat baseerde ik vooral op de serie Baantjer die we twaalf jaar hebben gemaakt. Het was voor mij toen zo'n magisch getal. Maar de beide series verschillen heel erg van elkaar, dus het wil niet zeggen dat het nu ophoudt."
De opnames van Flikken worden dinsdagavond afgesloten met een groot feest voor de crew.
Audio: interview Victor Reinier over Flikken Maastricht (13 juni 2017)