Nathan Rutjes blij met beveiligers: 'Dank jullie wel'

© Screenshot: RTL Late Night
Roda JC-voetballer en inmiddels prediker van positiviteit Nathan Rutjes heeft vrijdagavond veel lof geoogst met een betoog in RTL Late Night.
In de talkshow neemt de voetballer het op voor politie en beveiligers.

Dank jullie wel

"Het is zo enorm bijzonder dat zij het opnemen voor ons burgers," betoogt Rutjes. "Voetballers worden ook beschermd. Al drie jaar lang zeg ik altijd als ik wegga: mensen bedankt voor de veiligheid. Dank jullie wel dat jullie elke dag het risico lopen dat ik niet wil lopen. Dat jullie op straat in situaties komen waar ik niet kom en niet wil komen. En dat allemaal om onze veiligheid te waarborgen. Dank jullie wel."

Positieve reacties

Op Twitter werd enthousiast gereageerd. "Rutjes for president", "Waren we allemaal maar een beetje zoals 'matan' Rutjes" en "Als iedereen zo als Nathan Rutjes zou zijn, dan was er geen ellende meer op deze aardbol", schrijven verschillende kijkers.
In de uitzending van vrijdag (hier terug te kijken) blikte de voetballer van Roda JC ook nog even terug op de verkiezingen. Zijn winnaar? Lodewijk Asscher van de PvdA.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!