Brigitte Heitzer keert terug als Evita

© ANP
Tien jaar nadat ze de talentenjacht 'Op zoek naar Evita' won en daarmee de hoofdrol in de wacht sleepte in de musical Evita, kruipt Brigitte Heitzer opnieuw in de huid van Eva 'Evita' Perron.
Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens een perspresentatie in Amsterdam. De musical die het roerige leven vertelt van de Argentijnse presidentsvrouw Eva Peron wordt opnieuw op de planken gebracht en wederom met Brigitte Heitzer in de hoofdrol.

Perfecte moment

Volgens de Noorbeekse musicalster is dit het perfecte moment. Ze heeft het gevoel dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden. Naast Brigitte Heitzer zijn ook René van Kooten, Marijn Brouwers, Esmee Dekker en Yoran de Bont te zien in de klassieker.

Koninklijk Theater Carré

Naast Evita speelde Heitzer rollen in onder meer Tarzan, Love me Tender en Miss Saigon. Op dit moment staat ze in het theater met de voorstelling Into The Woods. Evita gaat op 22 oktober 2018 in première in Koninklijk Theater Carré en zal daarna in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.