Familie Chriet Titulaer niet te spreken over eerbetoon DWDD

© Kippa
De Wereld Draait Door heeft met het eerbetoon aan de overleden Chriet Titulaer niet alleen de woede van kijkers op de hals gehaald, maar ook van nabestaanden van de wetenschapper én televisiepersoonlijkheid.
"We vonden het niet leuk", zo zegt dochter Karen tegen het Algemeen Dagblad.

Ophef

Maandagavond ontstond er ook al veel ophef op social media over het zogeaamde eerbetoon van het programma van Matthijs van Nieuwkerk. Vooral tafelgast Jelle Brandt Corstius kreeg er flink van langs.

Lees ook: Kijkers boos over eerbetoon aan Chriet Titulaer bij DWDD

Verbazing

Maar ook bij de nabestaanden van de wetenschapper uit Hout-Blerick, die afgelopen zondagavond is overleden, is het in memoriam in het verkeerde keelgat geschoten. "We hadden vernomen dat De Wereld Draait Door met een eerbetoon zou komen maar de toon en inhoud ervan heeft ons verbaasd", zegt dochter Titulaer. "Mijn vader heeft ruim vijftig boeken geschreven. Heel jammer dat alleen zijn biografie werd uitgelicht."
BNN-VARA heeft nog niet gereageerd.

Uitvaart

Wanneer de uitvaart van de wetenschapper plaatsvindt, kan de dochter nog niet zeggen. "We zijn druk bezig om een en ander te regelen maar ik kan wel al zeggen dat het een besloten plechtigheid zal zijn."

Lees ook: Dood Chriet Titulaer komt voor familie niet onverwacht