Acht Limburgse hunks naar finale Men Universe

© iStock
Limburg is goed vertegenwoordigd bij de finale van de Men Universe-competitie. Maar liefst 8 mannen van de 25 finalisten komen uit onze provincie.
Didier Peeters (Horst), Rodney Bronkhorst (Sittard), Gnel 'Locovic' Harutyunyan (Roermond), Giorgio Smith (Sittard), Giovanni Clout (Roermond), Kay van Dijk (Sittard), Chahine Bazouz (Kerkrade) Richard Duchon (Landgraaf) moeten op 20 mei aan de bak in Club Villa Thalia in Rotterdam, waar de finale plaatsvindt.

Grap

Kay van Dijk uit Sittard gaf zich een tijd geleden bij wijze van grap op samen met zijn vrienden Rodney Bronkhorst en Giorgio Smith. "Ik had nooit verwacht dat we in de finale zouden staan", zegt hij. "Maar nu we alle drie de finale hebben gehaald, willen we er ook vol voor gaan."

Men Universe

Men Universe is sinds 2008 de snelst groeiende modellenwedstrijd voor mannen en vrouwen ter wereld. Het is een competitie waarbij lengte- en confectiematen ondergeschikt zijn aan uiterlijk, uitstraling, een sportief lichaam en een sterk karakter.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!