Talentvolle Limburgse dj staat met Afrojack op Tomorrowland

Sittardenaar Jordy Gobbels stond aan de zijde van Afrojack op Tomorrowland. © Chasner
De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard heeft een bijzonder debuut op Tomorrowland gemaakt. Hij stond samen met dj-grootheid Afrojack op het populaire dancefestival in Boom.
De Sittardenaar, die onder de vlag van zijn artiestennaam Chasner aardig aan de weg timmert, werd donderdagavond door de wereldberoemde diskjockey uitgenodigd om hem te vergezellen op de Gathering. Dat is een speciaal feest voor de campingbezoekers van Tomorrowland.

Track

Afrojack volgt de verrichtingen van de talentvolle Sittardenaar op de voet. De megaster besloot om tijdens zijn set op het festival in het Belgische Boom een track van Chasner te draaien. Om het nog iets specialer te maken werd de jonge dj het podium opgeroepen, waar hij oog in oog stond met 30.000 uitzinnige festivalgangers.

Dromen komen uit

In een Facebookbericht bedankt Gobbels de grootmeester voor zijn uitnodiging én het draaien van zijn plaat. "Dit was zo onwerkelijk", zegt de Sittardse dj in gesprek met 1Limburg. "Toen ik op het podium werd geroepen voelde ik zo'n intense blijdschap en andere emoties. Ik had nog nooit voor zoveel mensen gestaan. Dit was écht een droom die uitkomt, maar eerlijk gezegd smaakt het ook naar meer."

Piano

Gobbels begon op zijn vierde met pianospelen. Toen hij twaalf jaar oud was, kwam hij voor het eerst in aanraking met elektronische muziek. En niet geheel onverdienstelijk. Want niet alleen Afrojack ziet het helemaal zitten in de Sittardenaar. Ook supersterren als Martin Garrix, Hardwell, Tiësto en Diplo draaien zijn platen over de hele wereld.

Solar

In eigen provincie kunnen liefhebbers Chasner binnenkort ook aan het werk zien. Over twee weken staat hij op het podium van het Solar Weekend Festival in Roermond.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!