Horsterse in Expeditie Robinson: 'Kinderdroom komt uit'

© Facebook Dominique Hazeleger
Dominique Hazeleger (21) uit Horst is dit jaar één van de 'onbekende' deelnemers aan Expeditie Robinson.
De studente wist de eerste horde al te nemen: genoeg stemmen binnenhalen met zeven video's. "Als alles wat je gedaan hebt tot het punt komt dat je werkelijk mee mag doen, dan is dat wel heel gaaf", vertelt ze op de site van Expeditie Robinson.
Onbekend zestal
Dominique gaat samen met zes andere onbekenden survivallen op een onbewoond eiland. Ze neemt het eveneens op tegen een groep bekende Nederlanders. De deelnemers moeten met minimale middelen zien te overleven. Daarnaast moeten ze verschillende proeven uitvoeren.

Verlanglijstje
"Al sinds ik klein ben, wil ik geen enkele Expeditie Robinson-aflevering missen", vertelde ze eerder aan Hallo Horst aan de Maas. "Meedoen heb ik altijd al gewild, dat is echt een kinderdroom." De reislustige Horsterse heeft al veel van de wereld gezien, maar een reis naar de Filipijnen stond nog hoog op haar verlanglijstje.
Voorbereiden
Ondertussen is ze zich al volop voor aan het bereiden op de grote uitdaging. "Ik heb een evenwichtsbalk in de tuin, waar ik op oefen. Ook ben ik van plan om wedstrijd zwemlessen te nemen." Verder doet ze bootcampen en wil ze met haar vader gaan vissen en leren vis fileren.

Meisje-meisje
Ze kent bovendien haar sterke en zwakke punten. "Ik heb moeite met teveel gas geven. Mijn voordeel is dat anderen me inschatten als meisje-meisje, maar dat ben ik totaal niet. Daardoor kan ik de underdogpositie aannemen."

Hoe ver de Limburgse het gaat schoppen, kunnen kijkers vanaf 6 september zien op RTL5.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!