Albert Verlinde: ‘Twan Huys is een wiebelende schaatser’

© Persbureau ANP
Entertainmentman Albert Verlinde is niet te spreken over het nieuwe RTL Late Night met Twan Huys.
"Twan vraagt zich de hele tijd af of hij nu nieuws of entertainment moet brengen. Het resultaat is dat ik naar een constant wiebelende schaatser zit te kijken", vertelt Verlinde aan het AD.

'Beetje laf'

Aanleiding voor deze uitspraak is het nieuwe entertainmentprogramma dat Verlinde met Jan Versteegh gaat maken bij SBS6. Het programma wordt niet een nieuwe versie van RTL Boulevard, waar Verlinde jarenlang als deskundige aan de desk zat, maar wel wil hij de brutaliteit terug op tv. Iets wat hij mist bij RTL Late Night. "Als ik nu RTL Late Night met Twan Huys zie, waar iedereen zich keurig inhoudt als de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan tafel zit, jeuken mijn vingers. Ik vind dat een beetje laf."
Met zijn nieuwe programma, waarvoor hij een tweejarig contract heeft getekend, gaat Verlinde een drukke periode tegemoet. Vorige week trad hij ook toe tot de Raad van Commissarissen van het MECC Maastricht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!