Chantal Janzen gaat aanstormend talent podium bieden

© ANP
Chantal Janzen gaat met haar onlineplatform &C (And See) jong en oud aanstormend talent een podium bieden.
"We kregen zoveel aanmeldingen dat we dachten, daar moeten we een eigen eiland voor creëren", zegt de Tegelse blondine tegen RTL Boulevard.

Zetje

Om de creatievelingen in de spotlight te zetten heeft ze het zogeheten &C Me Talent Stage in het leven geroepen. "Voor sommigen is een klein publiek al genoeg, voor anderen is het grote podium een droom", zegt Janzen. "En daar heb je nu eenmaal een zetje voor nodig."

Groentjes

De 'groentjes', zoals ze de talenten noemt, zijn donderdagmiddag gepresenteerd. "Het zijn allemaal mensen die een creatief talent hebben, maar nog niet zijn doorgebroken en die hopelijk op het punt staan om gezien te worden", aldus de Tegelse.

Extra zetje

En juist dat extra zetje wil Janzen de talenten geven. Zo neemt ze onder andere danstalent Harold Luya, rappersduo Boef en de Gelogeerde Aap en zangtalent Lizzy van den Herik onder haar hoede. "Ik vond het heel belangrijk om nieuw talent in de kijker te zetten", zegt de blondine. "Vroeger als nieuw talent heb ik mogen ervaren dat gevestigd talent mij stimuleerde en het mij echt gunde. En dat vond ik zo'n mooi gevoel." Daarom biedt Janzen haar talenten nu een extra podium.