Max Verstappen geniet van Lionel Messi

© Scuderia Toro Rosso
Formule 1-coureur Max Verstappen heeft afgelopen week genoten van Lionel Messi. Verstappen was in Camp Nou toen Barcelona met 3-0 van Bayern München won in de Champions League.
"Het was fantastisch. De eerste keer dat ik in Camp Nou ben geweest", zegt hij tegen de Telegraaf.

Genieten
De 17-jarige Limburger blijkt al jaren fan te zijn van de Catalaanse voetbaltrots. "Ik volg de ploeg op de voet en geniet echt als Barcelona begint te draaien. Zoals het laatste kwartier tegen Bayern. Wat Messi toen uithaalde, ongelooflijk gewoon."

Kei hard gewerkt
Het was voor Verstappen wel even fijn om zijn gedachten te verleggen naar het voetbal. De jongste Formule 1-coureur ooit heeft de afgelopen drie weken kei hard gewerkt om zo goed mogelijk voor de dag te komen in Barcelona voor de vijfde ronde van het wereldkampioenschap. "Na de laatste race in Bahrein ben ik even in Nederland geweest en daarna weer naar Oostenrijk, Italië en Engeland gevlogen. De eerste races van het seizoen hebben tenslotte duidelijk gemaakt, dat vooral de motor moet worden verbeterd. Ik wilde bovenop dat proces zitten. Zoveel mogelijk zaken in de gaten houden."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!