Beppie Kraft: 'Ik droom nog vaak over Pierre, mis hem erg'

© L1
De hele week komen op L1 Radio bekende Limburgers aan het woord over kerst, geloof, corona en wat belangrijk is in het leven. De koningin van het Limburgse lied Beppie Kraft sluit de rubriek af.
"Kerstmis is toch even moeilijk omdat ik Pierre heel erg mis", vertelt de Maastrichtse zangers in L1 Vandaag. Echtgenoot Pierre Knubben overleed twee jaar geleden na een ziekbed.

Boeddhistisch

"Dit jaar is dat missen natuurlijk veel erger omdat ik veel alleen ben. Echt alleen", zegt ze over de coronacrisis. "Dus het is een beetje emotioneel deze tijd", vertelt ze. "Ik droom over Pierre. Heel vaak. Ik kan niet zeggen wat precies, maar ik droom over hem."
Kraft zegt 'een beetje boeddhistisch' te zijn. "Ik hoop hem later tegen te komen. Wat dat ook mag zijn. Ik denk dat we terugkomen in een nieuw leven."
Beluister het hele interview met Beppie Kraft:

Jaloezie

Naast het dromen heeft de spirituele Beppie ook vaak momenten dat ze voelt dat Pierre bij haar is. "Normaal ben ik een half jaar in Spanje. Daar heb ik altijd het idee dat Pierre korter bij mij is. Daar hebben we mooie tijden gehad. Dat maakt het draaglijker. Maar ik moet tevreden zijn met wat ik heb gehad. Ook al had het nog zo mooi kunnen zijn een aantal jaar."
Beppie noemt zichzelf geen jaloers type. "Maar ik herken het nu wel vaker. Laatst zat een ouder koppel naast me die heel lief elkaars hand vasthielden. Ik dacht: dit is jaloers zijn. Dit had ik ook nog kunnen hebben."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!