Still uit docu Here We Move Here We Groove van Sergej Kreso uit Echt nr 1 (06 nov 2020)

Prijswinnaars Limburg Film Festival bekend

In een speciale televisie-uitzending zijn zondagavond de Limburgse filmprijzen uitgereikt. Dat gebeurde na drie dagen waarin meer dan dertig Limburgse films werden uitgezonden op L1 TV.

Prinses Sanne I van Nunhem (Sanne Kroos, 18 jaar) (16 jan 2021)
Nunhem viert toch een beetje carnaval met prinses Sanne I

Sanne Kroos is uitgeroepen tot Prinses Sanne I van carnavalsvereniging de Bosuule in Nunhem. Daarmee is zij de eerste en vooralsnog enige prins(es) van dit jaar in Limburg.

Château Neercanne
Chefkok vertrekt bij Château Neercanne

De gevallen sterrenzaak Château Neercanne raakt chefkok Gilbert von Berg kwijt.

Martijn Lakemeier 'De Oost'
Voor première al lof voor Taihuttu-film De Oost

Nog voordat de film De Oost van de Venlose regisseur Jim Taihuttu in de bioscoop te zien is, oogst de film over de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog internationaal lof.

Emil interviewt Andre Rieu (8 jan 2021)
Rieu: 'Als covid nog lang duurt, verkoop ik Stradivarius'

Geen wereldtournees met enthousiaste fans, geen concerten op een feestelijk versierd Vrijthof en orkestleden die noodgedwongen thuiszitten. Het is voor André Rieu een regelrechte nachtmerrie.

Marion en Romeo Flikken Maastricht
'Succes Flikken Maastricht te danken aan Maastrichtenaren'

De tv-serie Flikken Maastricht is vanaf vrijdagavond weer terug op de buis. De cast en crew streek, ondanks de coronacrisis, ook voor het vijftiende seizoen van de langstlopende dramaserie van ons land weer neer in Maastricht en omgeving.

Ricardo Ras als Robert ten Brink
Weertenaar wint met zijn imitatie De Casting Kantine

De 34-jarige Ricardo Ras uit Weert heeft donderdag met zijn imitatie van Robert ten Brink het programma De Casting Kantine gewonnen.

Falcon 900 zakenjet privejet
Na vriendin ook privéjet voor Max Verstappen

Het hangt nog even in de lucht of Max Verstappen zijn F1-seizoen in maart in Melbourne kan beginnen, maar de eerstvolgende Grand Prix kan de Limburgse coureur met zijn eigen privéjet bezoeken.

Pinkpop regen
'Snel garantiefonds, anders risico te groot voor Pinkpop'

Pinkpopbaas Niek Murray twijfelt of het festival in Landgraaf dit jaar door kan gaan, als de overheid niet snel met een garantiefonds voor evenementenbouwers en -organisatoren komt.

Chantal Janzen
Ruim één miljoen kijkers voor nieuw programma Chantal Janzen

Ruim één miljoen kijkers zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor nieuwe programma van Chantal Janzen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV