Musical herdershond

Angela Schijf Engelbewaarder in Dagboek van een Herdershond

Angela Schijf krijgt een hoofdrol in de musical Dagboek van een Herdershond, die in mei en juni gaat spelen in Maastricht.

Lolita - theaterstuk - 17 okt 2021
Feministische theatergroep Club Lam speelt Lolita

De vrouwelijke theatergroep Club Lam speelt een feministische versie van Lolita. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Russisch-Amerikaanse schrijver Vladimir Nabokov. Anders dan in zijn versie wordt het verhaal verteld vanuit het vrouwelijk hoofdpersonage Lolita.

210522-Dansmarathon©LaraStok-2342
Limburgse voltooit Dansmarathon, maar grijpt naast winst

Dansinstructrice Johanna Gaasbeek (32) uit Reuver en haar danspartner Bechir Ben Dhief (31) uit Ede hebben zaterdagavond naast de hoofdprijs van SBS6-programma De Dansmarathon gegrepen.

Edit - Lex Uiting stock
Lex Uiting op clubtour door Limburg

De uit Venlo afkomstige zanger en presentator Lex Uiting toert vanaf december langs vier poppodia in Limburg.

Squid Game
Squid Game komt naar Maastricht: Wie durft?

Goed nieuws voor liefhebbers van de populaire Netflix-hit Squid Game. Een van de spelletjes in de serie wordt zaterdag gespeeld in Maastricht.

Andere Tijden Short Roermond IRA (15 okt 2021)
Korte online documentaire over IRA-aanslag in Roermond

De eerste aflevering van het geschiedenisprogramma Andere Tijden Short staat in het teken van de IRA-aanslag in Roermond in 1990.

Matheu Hinzen en Gioia Parijs ANP!!
Dramaserie met Matheu Hinzen wint Televizier-Ster Jeugd

De jeugddramaserie De Zomer van Zo√ę is donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala uitgeroepen tot het beste jeugdprogramma. Matheu Hinzen uit Weert is een van de hoofdrolspelers in de serie.

Phil Bee
Phil Bee uit Margraten wint The Voice Senior

Philippe Bastiaans, beter bekend als Phil Bee, uit Margraten heeft vrijdagavond de finale van The Voice Senior gewonnen.

LVK_HD
LVK-finale in grote feesttent met publiek

In een paviljoen op industrieterrein De Blakt in Oostrum wordt de finale van het 46ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gehouden.

Margriet Sjoerdsma (4 okt 2020)
Edison Jazzism publieksprijs voor Margriet Sjoerdsma

Jazzzangeres Margriet Sjoerdsma uit Limbricht heeft een Edison gewonnen voor haar album Northern Lights (Odelion).

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten