MTV-ster Wayne met Ex on the Beach-collega's naar Kerkrade

De 27-jarige MTV-ster Wayne Siebenga is binnenkort met zijn Ex on the Beach-collega's te bewonderen in Music Dome in Kerkrade.

Weer meer kijkers zien Oranjeleeuwinnen zegevieren

2.755.000 mensen keken donderdag mee naar hoe de Oranjeleeuwinnen in het Franse Reims ook de poulewedstrijd tegen Canada winnend afsloten. Dat is bijna een half miljoen kijkers meer dan de wedstrijd tegen Kameroen.

Europa's kleinste dj blijft mikken op grote vrouwen-WK-hit

DJ Timmie Tirol uit Swolgen waagt opnieuw een poging de hitlijsten te veroveren met een voetbalnummer.

Fernando Ricksen verrast dochtertje met verjaardag

De 42-jarige Fernando Ricksen heeft vanuit zijn kamer in een hospice zijn dochtertje woensdag verrast met haar verjaardag.

Zoektocht naar liefde strandt voor Teddie op Love Island

De zoektocht van Teddie Schroembges uit Steyl naar haar grote liefde zit erop. Althans in het televisieprogramma Love Island.

Nieuwe bestemming voor voormalige Pinkpoptent

De bekende voormalige Pinkpoptent heeft een nieuwe bestemming gekregen. De tent staat nu op festival Jera On Air in Ysselsteyn.

Belgische steun voor songfestivalkandidatuur Maastricht

De burgemeester van Hasselt steunt de kandidatuur van Maastricht als gastlocatie voor het Eurovisie Songfestival in 2020.

Weert zal de moeder en hoeder van Thin Lizzy missen

De hoeder en moeder van Thin Lizzy-hits als Whiskey in the jar, The boys are back in town en Jailbreak zal in Weert gemist worden.

Koldergroep De Geraniejums stopt ermee na 22 jaar

De Venlose kolder- en dialectgroep de Geraniejums stopt ermee.

Max Verstappen scheurt over de Middellandse Zee

Formule 1-coureur Max Verstappen scheurde maandagavond in Monaco over de Middellandse Zee.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda