Phil Bee (08 mrt 2021)

Phil Bee: 'Kippenvel om dit terug te zien'

"Het was een droom", zegt blues- en soulzanger Phil Bee wanneer hij terugkijkt naar de beelden van het testconcert afgelopen zondag in het Ziggo Dome.

André Rieu in MECC (3 mrt 2020)
André Rieu eert alle vrouwen ter wereld

Met een videoclip op Facebook brengt André Rieu een ode aan alle vrouwen ter wereld. De Maastrichtse violist doet dat ter gelegenheid van de internationale vrouwendag.

ANP
Lucas & Steve treden na lange tijd weer op: 'Gevoel gemist'

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft zaterdagavond sinds lange tijd weer eens op het podium gestaan. De deejays traden op tijdens het eerste testevent in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Frummel
Limburgse componist wint Gouden Loeki

De uit Kerkrade afkomstige componist Jorrit Kleijnen heeft woensdagavond samen met de Staatsloterij en reclamebureau TBWA\Nebeko de Gouden Loeki gewonnen.

Vrijthofconcert André Rieu
Vlag Rieu nog niet uit na nieuws snellere vaccinatie

Ondanks hoopvol nieuws van minister De Jonge over een sneller vaccinatietempo, gaat bij André Rieu de vlag nog niet uit.

The Passion 2019  Dordrecht
Coronacrisis vormt rode draad komende editie The Passion

De komende editie van The Passion in Roermond staat in het teken van naastenliefde tijdens de coronacrisis. Onder de noemer #ikbenervoorjou wil de gemeente laten zien hoe mensen elkaar te hulp schieten.

Henk Hover interviewt Jack Poels, presentatie tweede soloplaat II (25 feb 2021)
Rowwen Hèze-frontman Jack Poels productiever dan ooit

Hoewel hij er langzaam de leeftijd voor begint te krijgen, is er nog geen haar op het grijze hoofd van Rowwen Hèze frontman Jack Poels die eraan denkt om het rustiger aan te gaan doen.

Danny Roex (23 feb 2021)
Van chocolatier naar BN'er: Danny Roex over deelname MAFS

Danny Roex uit Echt is opgelucht dat het hoge woord eruit is. Bijna 1,3 miljoen mensen zagen dinsdagavond in de laatste aflevering van Married At First Sight hoe Danny's huwelijk met Rein van Gastel eindigde in een scheiding.

Lucas & Steve
Lucas & Steve treden op tijdens testevent in Ziggo Dome

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is een van de acts die tijdens het testevenement in de Ziggo Dome in Amsterdam zal optreden.

Edit - DJ Limbo Latino brengt eerste single uit (26-02-2021)
DJ Limbo Latino brengt internationale single uit

De nieuwe single van DJ Limbo Latino is een internationale productie geworden. Met hulp van een platenlabel uit de Verenigde Staten en zanger Vinny Rivera hoopt Rob Vankan uit Nuth de hitparade te bestormen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen