Overslaan en naar de inhoud gaan

Enkelblessure houdt Flekken langer aan de kant

Geplaatst opzaterdag 23 mei 2020 - 13:27

Mark Flekken ontbreekt ook in de eerste thuiswedstrijd van SC Freiburg sinds de hervatting van de Bundesliga.

De doelman uit Bocholtz moest vorige week door een blessure op het laatste moment verstek laten gaan voor de uitwedstrijd tegen RB Leipzig (1-1), maar blijkt nu langer uit de roulatie te zijn.

Lees ook: Enkelblessure zit Flekken dwars bij Bundesliga-hervatting

Enkel
Een enkelblessure zit de keeper, die normaal gesproken tweede keus is achter Alexander Schwolow, dwars. Daardoor ontbreekt Flekken ook zaterdagmiddag in de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen. Die wedstrijd wordt, zoals alle resterende Bundesliga-duels, vanwege de coronacrisis zonder publiek afgewerkt.

Indruk
Eerder dit seizoen maakte Flekken indruk in de speelminuten die hij kreeg. Onder meer clubs uit Duitsland en Nederland hebben voor volgend seizoen hun oog laten vallen op de keeper. Deze week werd duidelijk dat Schalke 04 één van de geïnteresseerde clubs is. Flekkens concurrent in het doel, Schwolow, zou zich op zijn beurt mogen verheugen op interesse van onder meer Ajax.

Europees voetbal
Het duel in het Schwarzwaldstadion is een uitgelezen kans voor Freiburg om een stap naar een Europees ticket te zetten. Freiburg staat keurig zevende en is virtueel twee punten verwijderd van een Europa League-plaats, met nog acht speelrondes te gaan. Tegenstander Bremen ploetert al maanden in de kelder van de Bundesliga en moet met de zeventiende plek vrezen voor rechtstreekse degradatie.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV