Overslaan en naar de inhoud gaan

Enkelblessure houdt Flekken langer aan de kant

Geplaatst opzaterdag 23 mei 2020 - 13:27

Mark Flekken ontbreekt ook in de eerste thuiswedstrijd van SC Freiburg sinds de hervatting van de Bundesliga.

De doelman uit Bocholtz moest vorige week door een blessure op het laatste moment verstek laten gaan voor de uitwedstrijd tegen RB Leipzig (1-1), maar blijkt nu langer uit de roulatie te zijn.

Lees ook: Enkelblessure zit Flekken dwars bij Bundesliga-hervatting

Enkel
Een enkelblessure zit de keeper, die normaal gesproken tweede keus is achter Alexander Schwolow, dwars. Daardoor ontbreekt Flekken ook zaterdagmiddag in de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen. Die wedstrijd wordt, zoals alle resterende Bundesliga-duels, vanwege de coronacrisis zonder publiek afgewerkt.

Indruk
Eerder dit seizoen maakte Flekken indruk in de speelminuten die hij kreeg. Onder meer clubs uit Duitsland en Nederland hebben voor volgend seizoen hun oog laten vallen op de keeper. Deze week werd duidelijk dat Schalke 04 één van de geïnteresseerde clubs is. Flekkens concurrent in het doel, Schwolow, zou zich op zijn beurt mogen verheugen op interesse van onder meer Ajax.

Europees voetbal
Het duel in het Schwarzwaldstadion is een uitgelezen kans voor Freiburg om een stap naar een Europees ticket te zetten. Freiburg staat keurig zevende en is virtueel twee punten verwijderd van een Europa League-plaats, met nog acht speelrondes te gaan. Tegenstander Bremen ploetert al maanden in de kelder van de Bundesliga en moet met de zeventiende plek vrezen voor rechtstreekse degradatie.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen