Overslaan en naar de inhoud gaan

Enkelblessure houdt Flekken langer aan de kant

Geplaatst opzaterdag 23 mei 2020 - 13:27

Mark Flekken ontbreekt ook in de eerste thuiswedstrijd van SC Freiburg sinds de hervatting van de Bundesliga.

De doelman uit Bocholtz moest vorige week door een blessure op het laatste moment verstek laten gaan voor de uitwedstrijd tegen RB Leipzig (1-1), maar blijkt nu langer uit de roulatie te zijn.

Lees ook: Enkelblessure zit Flekken dwars bij Bundesliga-hervatting

Enkel
Een enkelblessure zit de keeper, die normaal gesproken tweede keus is achter Alexander Schwolow, dwars. Daardoor ontbreekt Flekken ook zaterdagmiddag in de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen. Die wedstrijd wordt, zoals alle resterende Bundesliga-duels, vanwege de coronacrisis zonder publiek afgewerkt.

Indruk
Eerder dit seizoen maakte Flekken indruk in de speelminuten die hij kreeg. Onder meer clubs uit Duitsland en Nederland hebben voor volgend seizoen hun oog laten vallen op de keeper. Deze week werd duidelijk dat Schalke 04 één van de geïnteresseerde clubs is. Flekkens concurrent in het doel, Schwolow, zou zich op zijn beurt mogen verheugen op interesse van onder meer Ajax.

Europees voetbal
Het duel in het Schwarzwaldstadion is een uitgelezen kans voor Freiburg om een stap naar een Europees ticket te zetten. Freiburg staat keurig zevende en is virtueel twee punten verwijderd van een Europa League-plaats, met nog acht speelrondes te gaan. Tegenstander Bremen ploetert al maanden in de kelder van de Bundesliga en moet met de zeventiende plek vrezen voor rechtstreekse degradatie.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen