Overslaan en naar de inhoud gaan

Engelse transfer lonkt voor jeugdspelers VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 28 maart 2018 - 9:53

De kans bestaat dat de roemruchte Engelse club West Ham United op korte termijn drie Limburgse talenten onder contract heeft staan. Aaron Bastiaans (15), Fin Pleunis (15) en Jessy Hendrikx (16) lopen de komende dagen stage in Londen.

De drie tieners spelen op dit moment in de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Die club heeft een samenwerkingsverband met West Ham United.

Week stage
In totaal lopen de talenten bijna een week stage bij de Premier League-club. Volgende week dinsdag zit hun testweek erop. Overigens gaat het drietal niet zonder begeleiding naar Londen. Ook hun trainer Joop Oosterveld en de personal coach van de VVV-opleiding Marcel Wagemans hebben hun spullen gepakt.

Illustere voorganger
Mochten de tieners erin slagen een contract te verdienen bij West Ham United, dan treden ze in de voetsporen van een illustere voorganger. Wijlen Jeroen Boere kwam ook uit voor zowel VVV-Venlo als de Engelse club. De Arnhemmer speelde 65 wedstrijden voor de Venlonaren, waarin hij 27 keer scoorde. Voor West Ham scoorde hij zes doelpunten in 25 Premier League-duels.

Nederlandse kameraad
Daarnaast hoeven de talenten uit Venlo niet enkel Engels te praten tijdens hun verblijf op Chadwell Heath. Amsterdammer Anouar El Mhassani (16) speelt sinds afgelopen zomer ook voor West Ham United. Hij verruilde toen de jeugdopleiding van Ajax voor die van The Hammers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen