Overslaan en naar de inhoud gaan

Engelse serie van André Rieu ook op tv in Nederland

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2015 - 16:08

Twee jaar geleden kwam André Rieu met een Engelse realityserie. Vanaf vrijdag is 'Welcome to My World' ook in Nederland te zien.

Dat de violist ook populair is buiten Nederland, is niet nieuw. Zo ook in Engeland. Twee jaar geleden besloot hij daarom de Engelsen een kijkje achter de schermen te gunnen.

Welcome to My World
In de eerste aflevering (die dus al in 2013 is opgenomen) is te zien hoe de maestro zich voorbereidt op zijn optredens op het Vrijthof. Na Maastricht volgt de cameraploeg hem naar Australië, Argentinië, Amerika en Mexico. De serie bestaat uit tien afleveringen.

Niet voor het eerst
Het is niet voor het eerst dat vioolvirtuoos uit Maastricht zich liet volgen door camera's. Eerder waren series als 'André Rieu op weg naar New York' (2006), 'Het sprookje André Rieu' (2007), 'André Rieu in Zuid-Afrika' (2009) en 'André Rieu in Australië' (2010) te zien.

'Welcome to My World' is elke vrijdag vanaf 21:35 uur te zien op NPO 1.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

André Rieu in 2015 in elk geval zes keer op Vrijthof
André Rieu geeft pleinconcert in Roemenië
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Britten gaan massaal naar bioscoop voor André Rieu
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen