Overslaan en naar de inhoud gaan

Engelse routinier Lee Cattermole tekent bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 12:44

De Engelse routinier Lee Cattermole heeft een contract getekend bij VVV-Venlo voor één jaar.

De middenvelder komt transfervrij over van League One-club Sunderland, waar hij tien seizoenen actief was.

Absolute versterking
De 31-jarige voetballer maakte indruk tijdens zijn proefperiode bij VVV-Venlo. Technisch directeur Stan Valckx laat op de clubsite weten dat Cattermole een absolute versterking is voor de Venlonaren. "Met Lee halen we een speler in huis die lang op het hoogste niveau in Engeland heeft gespeeld. Hij coacht veel en zet de organisatie op het middenveld goed neer."

Cattermole kan zondag zijn debuut maken in de Eredivisie. De Venlonaren gaan dan op bezoek bij FC Utrecht, waar in de Galgenwaard om 14:30 uur wordt afgetrapt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen