Overslaan en naar de inhoud gaan

Engelse routinier Lee Cattermole tekent bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 12:44

De Engelse routinier Lee Cattermole heeft een contract getekend bij VVV-Venlo voor één jaar.

De middenvelder komt transfervrij over van League One-club Sunderland, waar hij tien seizoenen actief was.

Absolute versterking
De 31-jarige voetballer maakte indruk tijdens zijn proefperiode bij VVV-Venlo. Technisch directeur Stan Valckx laat op de clubsite weten dat Cattermole een absolute versterking is voor de Venlonaren. "Met Lee halen we een speler in huis die lang op het hoogste niveau in Engeland heeft gespeeld. Hij coacht veel en zet de organisatie op het middenveld goed neer."

Cattermole kan zondag zijn debuut maken in de Eredivisie. De Venlonaren gaan dan op bezoek bij FC Utrecht, waar in de Galgenwaard om 14:30 uur wordt afgetrapt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen