Overslaan en naar de inhoud gaan

Enge droom zoon verpest moment suprême Chantal Janzen

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 13:14

Benieuwd hoe het er bij Chantal Janzen tussen de lakens aan toe gaat? De Tegelse blondine heeft voor haar magazine &C een seksdagboek bijgehouden.

"Ik ben best open over van alles, maar mijn seksleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken", schrijft ze in haar blad.

Passen en meten
Toch is ze speciaal voor haar lezers in de pen geklommen. Janzen en haar man Marco hebben samen twee kinderen: James (10) en de één jaar oude Bobby. Het blijkt passen en meten voor het koppel om tijd vrij te maken om de liefde te bedrijven. "Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe", schrijft de blondine.

Nachtmerrie
In het weekend was het toch prijs en waren Janzen en haar echtgenoot in de mood. "Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over een aap met een blauwe trui die 'm achternazat."

Conclusie
Na een week een seksdagboek bijhouden komt de Tegelse met de volgende conclusie: "Ouders van een baby. It's a hard not knocked up life."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen