Overslaan en naar de inhoud gaan

Enge droom zoon verpest moment suprême Chantal Janzen

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 13:14

Benieuwd hoe het er bij Chantal Janzen tussen de lakens aan toe gaat? De Tegelse blondine heeft voor haar magazine &C een seksdagboek bijgehouden.

"Ik ben best open over van alles, maar mijn seksleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken", schrijft ze in haar blad.

Passen en meten
Toch is ze speciaal voor haar lezers in de pen geklommen. Janzen en haar man Marco hebben samen twee kinderen: James (10) en de één jaar oude Bobby. Het blijkt passen en meten voor het koppel om tijd vrij te maken om de liefde te bedrijven. "Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe", schrijft de blondine.

Nachtmerrie
In het weekend was het toch prijs en waren Janzen en haar echtgenoot in de mood. "Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over een aap met een blauwe trui die 'm achternazat."

Conclusie
Na een week een seksdagboek bijhouden komt de Tegelse met de volgende conclusie: "Ouders van een baby. It's a hard not knocked up life."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen