Overslaan en naar de inhoud gaan

Enge droom zoon verpest moment suprême Chantal Janzen

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 13:14

Benieuwd hoe het er bij Chantal Janzen tussen de lakens aan toe gaat? De Tegelse blondine heeft voor haar magazine &C een seksdagboek bijgehouden.

"Ik ben best open over van alles, maar mijn seksleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken", schrijft ze in haar blad.

Passen en meten
Toch is ze speciaal voor haar lezers in de pen geklommen. Janzen en haar man Marco hebben samen twee kinderen: James (10) en de één jaar oude Bobby. Het blijkt passen en meten voor het koppel om tijd vrij te maken om de liefde te bedrijven. "Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe", schrijft de blondine.

Nachtmerrie
In het weekend was het toch prijs en waren Janzen en haar echtgenoot in de mood. "Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over een aap met een blauwe trui die 'm achternazat."

Conclusie
Na een week een seksdagboek bijhouden komt de Tegelse met de volgende conclusie: "Ouders van een baby. It's a hard not knocked up life."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen