Overslaan en naar de inhoud gaan

Enexis Maastricht vitaalste bedrijf van Limburg

Geplaatst opwoensdag 5 juli 2017 - 16:32

Enexis Maastricht is uitgeroepen tot het vitaalste bedrijf van Limburg. De netbeheerder investeert het meeste in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Enexis versloeg Thermae 2000 en Geodis Logistics uit Venlo die ook genomineerd waren.

Sporten onder werktijd
Sinds 2015 is er een gezondheids- en vitaliteitsprogramma ontwikkeld voor de driehonderd medewerkers. Zij kunnen onder werktijd sportsessies, kookworkshops en yogalessen in groepsverband volgen. Ook kan iedere medewerker zijn eigen sport uitkiezen, van bootcamp tot zwemmen, en is er een jeu de boule-baan. Daarnaast is er altijd gratis fruit.

Pieter van den Hoogenband
De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar. De prijs werd woensdagmiddag uitgereikt door zwemmer Pieter van den Hoogenband.

Enexis doet in november mee aan de strijd om Vitaalste bedrijf van Nederland.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oud-CDA-statenlid Louis Daems (83) overleden
Van den Hoogenband maakt salaris bekend na ophef
Pieter van den Hoogenband in 2020 chef de mission bij OS
Voorzitter MKB-Nederland: 'Luister meer naar de regio's'
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen