Overslaan en naar de inhoud gaan

Like en win! Laatste kans op exclusieve kaarten Bospop 2019

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 6:40

Het is misschien wel één van de bekendste videoclips aller tijden; Take on me van a-ha.

De getekende clip inclusief de strakke, maar tikkeltje gladde moves van de Noorse bandleden won tientallen prijzen, maar nu maak jij ook kans om te winnen!

Huh, zat jij nou in de clip?
A-ha stond zaterdagavond op het hoofdpodium van Bospop. Voorafgaand konden festivalgangers op de foto geheel in de stijl van de videoclip van a-ha. Maar wie heeft de gekste, leukste en beste move op de gevoelige plaat vast kunnen leggen? Kortom: Wie kan er zo uit de videoclip van a-ha zijn gestapt?

Like en win!
Bekijk hier het hele foto-album,
like jouw favoriete kiekje en maak kans op vier exclusieve tickets voor Bospop 2019. Er kan tot en met vrijdag 20 juli gestemd worden. Hou daarna onze website en Facebook-pagina goed in de gaten om te zien of jij de gelukkige winnaar bent.

Hoe zag de clip er ook alweer uit?

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen