Overslaan en naar de inhoud gaan

Like en win! Laatste kans op exclusieve kaarten Bospop 2019

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 6:40

Het is misschien wel één van de bekendste videoclips aller tijden; Take on me van a-ha.

De getekende clip inclusief de strakke, maar tikkeltje gladde moves van de Noorse bandleden won tientallen prijzen, maar nu maak jij ook kans om te winnen!

Huh, zat jij nou in de clip?
A-ha stond zaterdagavond op het hoofdpodium van Bospop. Voorafgaand konden festivalgangers op de foto geheel in de stijl van de videoclip van a-ha. Maar wie heeft de gekste, leukste en beste move op de gevoelige plaat vast kunnen leggen? Kortom: Wie kan er zo uit de videoclip van a-ha zijn gestapt?

Like en win!
Bekijk hier het hele foto-album,
like jouw favoriete kiekje en maak kans op vier exclusieve tickets voor Bospop 2019. Er kan tot en met vrijdag 20 juli gestemd worden. Hou daarna onze website en Facebook-pagina goed in de gaten om te zien of jij de gelukkige winnaar bent.

Hoe zag de clip er ook alweer uit?

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen