Overslaan en naar de inhoud gaan

Like en win! Laatste kans op exclusieve kaarten Bospop 2019

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 6:40

Het is misschien wel één van de bekendste videoclips aller tijden; Take on me van a-ha.

De getekende clip inclusief de strakke, maar tikkeltje gladde moves van de Noorse bandleden won tientallen prijzen, maar nu maak jij ook kans om te winnen!

Huh, zat jij nou in de clip?
A-ha stond zaterdagavond op het hoofdpodium van Bospop. Voorafgaand konden festivalgangers op de foto geheel in de stijl van de videoclip van a-ha. Maar wie heeft de gekste, leukste en beste move op de gevoelige plaat vast kunnen leggen? Kortom: Wie kan er zo uit de videoclip van a-ha zijn gestapt?

Like en win!
Bekijk hier het hele foto-album,
like jouw favoriete kiekje en maak kans op vier exclusieve tickets voor Bospop 2019. Er kan tot en met vrijdag 20 juli gestemd worden. Hou daarna onze website en Facebook-pagina goed in de gaten om te zien of jij de gelukkige winnaar bent.

Hoe zag de clip er ook alweer uit?

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen