Overslaan en naar de inhoud gaan

En dat is vijf: opnieuw drugsafval in omgeving Weert

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 23:15

Woensdagavond was het wederom raak in Ospel: De brandweer heeft in een buitengebied drugsafval aangetroffen.

Het afval werd gedumpt op de Kruisvennendijk, een stukje verder dan waar afgelopen zondag een aantal drugsvaten is gevonden.

In brand gestoken
Volgens Nederweert24 heeft een buurtbewoner woensdagavond alarm geslagen toen hij met de hond aan het wandelen was. In de verte zag de man dat er een brand woedde. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat er gedumpt drugsafval in brand was gestoken.

Lees ook: Vierde keer op één dag drugsafval in omgeving Weert

Schering en inslag
Woensdag werd er al op vier andere plekken in de omgeving van Weert en Ospel drugsafval aangetroffen. Ook het afgelopen weekend hadden de brandweer en de politie hun handen vol.

De politie onderzoekt of er een verband is tussen het gevonden afval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen