Overslaan en naar de inhoud gaan

En dat is vijf: opnieuw drugsafval in omgeving Weert

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 23:15

Woensdagavond was het wederom raak in Ospel: De brandweer heeft in een buitengebied drugsafval aangetroffen.

Het afval werd gedumpt op de Kruisvennendijk, een stukje verder dan waar afgelopen zondag een aantal drugsvaten is gevonden.

In brand gestoken
Volgens Nederweert24 heeft een buurtbewoner woensdagavond alarm geslagen toen hij met de hond aan het wandelen was. In de verte zag de man dat er een brand woedde. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat er gedumpt drugsafval in brand was gestoken.

Lees ook: Vierde keer op één dag drugsafval in omgeving Weert

Schering en inslag
Woensdag werd er al op vier andere plekken in de omgeving van Weert en Ospel drugsafval aangetroffen. Ook het afgelopen weekend hadden de brandweer en de politie hun handen vol.

De politie onderzoekt of er een verband is tussen het gevonden afval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen