Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele verklaring broer slachtoffer loungebar-moord

Geplaatst opdonderdag 6 september 2018 - 13:41

Kamal Maihouana legde donderdag een emotionele verklaring af tijdens de rechtszaak over de dood van zijn broer Abderahim.

Verdachte Abba Al S. staat terecht voor de dood van Maihouana.

Impact
Kamal Maihouana vertelde dat hij zijn zegje wilde doen, omdat hij het belangrijk vindt dat de rechtbank, de verdachte en andere aanwezigen horen wat voor impact deze gebeurtenis heeft. "Ik heb me nog nooit in mijn leven zo bang gevoeld als nu de angst om mijn broer los te laten", zo vertelt hij.

De avond
De avond dat zijn broer Abderahim overleed krijgt hij niet uit zijn hoofd. "Ik heb heel veel mooie momenten met je gehad, maar het enige wat ik me nog kan herinneren is de avond, hoe jij overleed", aldus Kamal. Als laatste zegt hij emotioneel: "Dit had jou nooit mogen overkomen. Dit had jou nooit mogen gebeuren."

Emoties
Maihouane werd in april vorig jaar doodgeschoten in loungebar Tropicana in Sittard. Donderdag begon de rechtszaak tegen de verdachte Abbas Al-S. (31). De emoties liepen hoog op tijdens de rechtszaak. De moeder van het slachtoffer viel flauw en kreeg medische hulp. Daarna ging de zaak weer verder.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen