Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele Van Rey stapt niet op: 'Ik loop niet weg'

Geplaatst opdonderdag 8 september 2016 - 19:55

Een emotionele Jos van Rey heeft donderdagavond laten weten de politiek niet te verlaten. "Ik loop niet weg."

De Roermondenaar zei dat nadat de voltallige coalitie in Roermond een beroep op hem deed om uit de politiek te stappen.

Loop niet weg
Volgens de coalitie is de positie van het raadslid onhoudbaar. Niet alleen vanwege het vonnis, maar vooral omdat hij geen inkeer en zelfreflectie toont. Van Rey gaf aan dat hij aan die oproep geen gehoor zal geven en de LVR-fractie niet zal verlaten. "Ik loop niet weg."

Hachje verloren
Wel haalde Van Rey nog hard uit naar CDA’er Marc Breugelmans, die namens alle coalitiepartijen het woord voerde. "Ik doe dit niet voor mezelf. Mijn hachje is al verloren. Dankzij u!"

De volledige verhalen van de coalitie en Dré Peters lees je hier.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Coalitie wil vertrek Van Rey: kans op nieuwe fout groot
Gerd Leers weet niets van brief partij Van Rey
LVR in Roermond wil onderzoek naar CDA-fractievoorzitter
Jos van Rey
Politiek Roermond praat pas na jaarwisseling over Van Rey
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen