Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele spijtbetuiging van Heerlenaar die broer doodstak

Geplaatst opdinsdag 18 februari 2020 - 16:48

De Heerlenaar die eind 2019 zijn broer doodstak heeft daar spijt van.

Dat heeft Jeffrey van de V. (30) dinsdag tegen de rechter gezegd.

Schuldig
"Het spijt me heel erg, het is uit de hand gelopen, ik heb dit nooit gewild. Maar ik voel me wel schuldig." Dit emotionele betoog hield Jeffrey tijdens de voorbereidende zitting van zijn rechtszaak.

Ouders
Jeffrey kreeg op 17 november van het vorige jaar ruzie met zijn twee jaar jongere broer Rick. Dat gebeurde in het ouderlijk huis van de twee en hun ouders waren erbij. Waar de ruzie over ging is niet bekend. In elk geval werd Rick zodanig geraakt dat hij gewond raakte en later in het ziekenhuis overleed. Zijn broer werd nog diezelfde avond door de politie aangehouden.

Nachtmerrie
Jeffrey zit sinds die fatale avond vast en had dinsdag een duidelijke boodschap voor iedereen. "Mijn broertje is niet meer, ik mis hem, mijn collega en beste vriend. De familie moet hier mee leven, maar ik heb dit nooit gewild. Ik hoop dat deze nachtmerrie snel voorbij is en wil ook aan alles meewerken", zei Jeffrey tegen de rechter. Hij wil tijdens zijn voorlopige hechtenis in een afkickkliniek gaan zitten.

Sporenonderzoek
Omdat het dossier nog niet volledig is, zo is het sporenonderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut in de woning nog niet klaar, wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld. Dat zal pas in de loop van 2020 zijn.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen