Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele oproep heeft succes: donor voor doodzieke Lindsay

Geplaatst opvrijdag 3 februari 2017 - 15:19

Een dolblije Lindsay van den Bosch heeft goed nieuws te horen gekregen. Er is een stamceldonor gevonden voor de doodzieke Landgraafse.

Lindsay deed midden januari haar verhaal op Shepostsonline.

400 donoren
Ze vertelde op de site dat er drie jaar eerder lymfeklierkanker bij haar werd vastgesteld. Na talloze chemo- en bestralingskuren was het nu einde verhaal. Tenzij er stamceldonor kwam. Haar oproep werd massaal gedeeld en leverde liefst 4000 nieuwe stamceldonoren op.

Lees ook: Honderden nieuwe donoren na oproep doodzieke Landgraafse

Superblij
Vrijdag maakte de Landgraafse bekend dat één van die stamceldonoren een match is. Ook slaat de immuuntherapie aan, vertelt ze in een video. "Ik ben superblij, want ik heb super goed nieuws", ze begint Lindsay, waarna ze vertelt over de match. De doodzieke vrouw beëindigd het filmpje hoopvol. "We kunnen er weer met een frisse blik tegenaan."

Lees ook: Tranen in ogen bij doodzieke Lindsay na massale steun

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tranen in ogen bij doodzieke Lindsay na massale steun
Honderden nieuwe donoren na oproep doodzieke Landgraafse
Binnen twee jaar stamceltherapie tegen dwarslaesie
Baby, kraamzorg
Europese subsidie voor onderzoek bij te vroeg geboren baby's
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen