Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele oproep aan Max Verstappen van moeder zieke fan

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 11:17

Een emotionele oproep aan Max Verstappen van de moeder van de 14-jarige zieke Pleun. De jongen wil Verstappen dolgraag zien racen tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort, maar dit gaat niet door een zeldzame spierziekte.

"Dit weekend, op 500 meter afstand van zijn voordeur, zal zijn grote idool in zijn raceauto het circuit van Zandvoort berijden. Hij kan er niet bij zijn. Te druk, te hard geluid. Maar hij zou zó graag Max Verstappen ontmoeten", schrijft de moeder op Twitter.

Vuurwerk
"Hij kan onweer en vuurwerk ook niet aan. Als er een auto zou starten, is er direct kortsluiting in zijn hersenen", zegt Marije tegen RTL Nieuws. De moeder hoopt daarom dat er een gaatje te vinden is in de drukke agenda van Max. "Sponsoren, evenementen, het weekend zal voor zo'n jongen worden bepaald. Maar misschien heeft hij toch vijf minuutjes over om zijn grootste fan te ontmoeten."

Het is nog niet duidelijk of Verstappen gehoor geeft aan deze emotionele oproep.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen