Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele oproep aan Max Verstappen van moeder zieke fan

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 11:17

Een emotionele oproep aan Max Verstappen van de moeder van de 14-jarige zieke Pleun. De jongen wil Verstappen dolgraag zien racen tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort, maar dit gaat niet door een zeldzame spierziekte.

"Dit weekend, op 500 meter afstand van zijn voordeur, zal zijn grote idool in zijn raceauto het circuit van Zandvoort berijden. Hij kan er niet bij zijn. Te druk, te hard geluid. Maar hij zou zó graag Max Verstappen ontmoeten", schrijft de moeder op Twitter.

Vuurwerk
"Hij kan onweer en vuurwerk ook niet aan. Als er een auto zou starten, is er direct kortsluiting in zijn hersenen", zegt Marije tegen RTL Nieuws. De moeder hoopt daarom dat er een gaatje te vinden is in de drukke agenda van Max. "Sponsoren, evenementen, het weekend zal voor zo'n jongen worden bepaald. Maar misschien heeft hij toch vijf minuutjes over om zijn grootste fan te ontmoeten."

Het is nog niet duidelijk of Verstappen gehoor geeft aan deze emotionele oproep.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen