Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotionele oproep aan Max Verstappen van moeder zieke fan

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 11:17

Een emotionele oproep aan Max Verstappen van de moeder van de 14-jarige zieke Pleun. De jongen wil Verstappen dolgraag zien racen tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort, maar dit gaat niet door een zeldzame spierziekte.

"Dit weekend, op 500 meter afstand van zijn voordeur, zal zijn grote idool in zijn raceauto het circuit van Zandvoort berijden. Hij kan er niet bij zijn. Te druk, te hard geluid. Maar hij zou zó graag Max Verstappen ontmoeten", schrijft de moeder op Twitter.

Vuurwerk
"Hij kan onweer en vuurwerk ook niet aan. Als er een auto zou starten, is er direct kortsluiting in zijn hersenen", zegt Marije tegen RTL Nieuws. De moeder hoopt daarom dat er een gaatje te vinden is in de drukke agenda van Max. "Sponsoren, evenementen, het weekend zal voor zo'n jongen worden bepaald. Maar misschien heeft hij toch vijf minuutjes over om zijn grootste fan te ontmoeten."

Het is nog niet duidelijk of Verstappen gehoor geeft aan deze emotionele oproep.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen