Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotioneel eerbetoon aan Reagan: 'Happy birthday'

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 23:00

Een kleine tweehonderd mensen liep maandagavond een stille tocht voor de 42-jarige Reagan, die op 10 juli werd doodgestoken in Kerkrade. De vrouw zou maandag haar verjaardag vieren.

De tocht begon en eindigde voor haar woning in de Erensteinerstraat. Voorafgaand zongen aanwezigen verjaardagsliedjes voor haar, zowel in het Engels als in het Papiaments.

Bloemenzee
De vrouw werd doodgestoken door haar 52-jarige ex-vriend. In de dagen na het incident veranderde de stoep voor haar woning in een bloemenzee. Dat was na de stille tocht niet anders. "Deze stille tocht, dit eerbetoon, zegt genoeg over wat Reagan voor de buurt betekende", zei een vriendin van Reagan tijdens een speech.

Supergroot hart
Reagan was volgens de vriendin een vrouw met vele gezichten. "De Antilliaanse kook-ster, moeder en tante van vele kindjes, een zus voor vele vriendinnen, een inspiratiebron, een lieve buurvrouw. Ze maakte haar eigen kleren, hele mooie toekomstplannen had ze. Een vrouw met een supergroot hart. We kunnen nog veel meer opnoemen, want iedereen die hier staat had een andere band met haar. En dan gebeurt er zoiets. Wij hebben er allemaal nog steeds geen woorden voor."

Overigens zit de gearresteerde ex-vriend nog altijd in voorarrest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen