Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotioneel eerbetoon aan Reagan: 'Happy birthday'

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 23:00

Een kleine tweehonderd mensen liep maandagavond een stille tocht voor de 42-jarige Reagan, die op 10 juli werd doodgestoken in Kerkrade. De vrouw zou maandag haar verjaardag vieren.

De tocht begon en eindigde voor haar woning in de Erensteinerstraat. Voorafgaand zongen aanwezigen verjaardagsliedjes voor haar, zowel in het Engels als in het Papiaments.

Bloemenzee
De vrouw werd doodgestoken door haar 52-jarige ex-vriend. In de dagen na het incident veranderde de stoep voor haar woning in een bloemenzee. Dat was na de stille tocht niet anders. "Deze stille tocht, dit eerbetoon, zegt genoeg over wat Reagan voor de buurt betekende", zei een vriendin van Reagan tijdens een speech.

Supergroot hart
Reagan was volgens de vriendin een vrouw met vele gezichten. "De Antilliaanse kook-ster, moeder en tante van vele kindjes, een zus voor vele vriendinnen, een inspiratiebron, een lieve buurvrouw. Ze maakte haar eigen kleren, hele mooie toekomstplannen had ze. Een vrouw met een supergroot hart. We kunnen nog veel meer opnoemen, want iedereen die hier staat had een andere band met haar. En dan gebeurt er zoiets. Wij hebben er allemaal nog steeds geen woorden voor."

Overigens zit de gearresteerde ex-vriend nog altijd in voorarrest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen