Overslaan en naar de inhoud gaan

Emotioneel afscheid supermarktbaas Leo Linders

Geplaatst opvrijdag 31 januari 2020 - 17:59

Directeur Leo Linders heeft vrijdag afscheid genomen van zijn supermarktketen. Hij was 25 jaar de baas van Jan Linders.

Het vertrek was emotioneel. Bijna snikkend zei hij: "De emotie die ik heb gevoeld bij het afscheid van het personeel, daar ben ik pas trots op. Het gaat vaak om mensen die hier al tientallen jaren werken."

Leo en Jan
Leo Linders is de zoon van oprichter Jan, de winkelier die eind jaren negentig nog werd gekozen tot Limburger van de Eeuw. Aan de traditie van familiebedrijf komt nu deels een eind. Een van zijn dochters blijft wel bij Jan Linders werken, maar de nieuw directeur is iemand van buiten, Ferry Moolenschot.

Lees ook: Directeur supermarktgigant Jan Linders stopt

Groei
De supermarktketen uit Bergen maakt een stormachtige groei door. Inmiddels zijn er 61 winkels in drie provincies. De omzet nadert de half miljard euro en er werken bijna 5000 mensen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen