Overslaan en naar de inhoud gaan

Emmen-spelers opgepakt vlak voor play-offs tegen Roda

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2015 - 15:39

Drie spelers van FC Emmen zijn twee dagen voor het play-off duel met Roda JC opgepakt vanwege het zwaaien met een vuurwapen.

De drie werden woensdagmorgen in Gieten aangehouden, meldt RTV Drenthe.

Het zou volgens Dagblad van het Noorden om Omar Kavak, Said Bakkati en Danny Menting gaan.

Getrokken wapens
Reden voor de aanhouding was de melding van een automobilist die de drie spelers in een auto op de A28 met een vuurwapen zag zwaaien. De automobilist lichtte vervolgens de politie in. Die zette de auto aan de kant. Met getrokken wapens haalden agenten de drie voetballers uit de auto.

Zitten nog vast
De spelers verklaarden dat ze "een bekende de stuipen op het lijf wilden jagen." Het drietal was in een zwarte VW Golf van Bakkati op weg van Groningen naar Emmen voor een training. Ze speelden volgens het Dagblad van het Noorden met de speelgoedpistolen van de kinderen van Bakkati die achter in de auto lagen.

Uit hand gelopen grap
In de wagen troffen de agenten inderdaad twee namaakwapens aan. De drie spelers zaten vast, maar zijn halverwege de middag weer op vrije voeten gesteld. Directeur Wim Beekman van FC Emmen laat weten dat de spelers nog niet onder vuur liggen. "Wij gaan er op dit moment van uit dat dit een uit de hand gelopen grap betreft. Als dat zo is, betreuren wij het ten zeerste dat onze spelers mensen schrik hebben aangejaagd. Maar we willen eerst de feiten op een rijtje en willen de spelers zo snel mogelijk zelf spreken."

Play-offs tegen Roda
Het incident komt uiterst ongelegen voor FC Emmen. Komende vrijdag wil de ploeg uit Emmen namelijk met scherp schieten in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie tegen Roda JC. Of het 'geintje' van de Emmen-spelers daar gevolgen voor heeft, is nog niet duidelijk.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Gerelateerde berichten

Plum kiest tegen Emmen tussen Ramos en Werker
Roda wint in Emmen en doet goede zaken in play-offs
Play-offduel Emmen-Roda begint later door vertraagde fans
Roda terug in de Eredivisie: de mooiste momenten
Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen