Emma licht haar hielen in Brunssum

Schoenenfabrikant Emma licht na 85 jaar zijn hielen in Brunssum en verhuist naar Kerkrade.

Mammoet kiest voor Limburgse veiligheidsschoenen

Emma Safety Footwear uit Brunssum gaat het personeel van hijs- en transportbedrijf Mammoet wereldwijd voorzien van veiligheidsschoenen.

Vliegtuigcrash EgyptAir
Jubileum met zwart randje voor Brunssumse schoenfabriek

Het jubileumfeest van de Brunssumse schoenfabriek Emma Shoes had vrijdagavond een zwart randje. Deze week werd bekend dat de broer van een medewerker om het leven was gekomen bij een vliegtuigcrash.

Schoenen uit Limburg voor miljoenen naar Koeweit

Emma Veiligheidsschoenen uit Brunssum gaat 25.000 paar ‘extremely safe’ veiligheidsschoenen- en laarzen leveren aan Kuwait Oil Company.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV