Overslaan en naar de inhoud gaan

Elsen kan zich niet voorstellen dat competitie hervat wordt

Geplaatst opdinsdag 31 maart 2020 - 12:24

Ron Elsen, technisch directeur van MVV, denkt dat er een streep onder dit seizoen kan.

Elsen kan zich niet voorstellen dat er nog in competitieverband gespeeld gaat worden in verband met coronavirus.

Risico
"Hoe moet dat praktisch gezien? Je zit toch met elkaar in de kleedkamer of op de bank. Daarnaast is er nog de vraag: wat vinden de spelers ervan? Niemand wil risico lopen." De technisch directeur die thuis werkt, vindt ook dat er op dit moment wel belangrijkere zaken zijn dan voetbal zoals de gezondheid van mensen.

KNVB
De KNVB heeft als uitgangspunt om de competitie in het betaald voetbal af te maken. Of dat gaat lukken, en in welke vorm is nog onduidelijk. De KNVB vergadert woensdag met het bestuur van de UEFA over het restant van de nationale competities.

Usta
Mocht de competitie niet hervat worden dan zou de wedstrijd tegen Excelsior van 6 maart zo maar eens de laatste kunnen zijn geweest voor trainer Fuat Usta. MVV maakte bekend volgend jaar niet verder te willen gaan met de hoofdtrainer. "Zulke beslissingen maken we gezamenlijk. Het was moeilijk omdat je toch een band hebt met elkaar."

Afweging
Toch maakte Elsen een rationele beslissing. "We hebben een afweging gemaakt en besloten om voor volgend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe trainer." Naar wat voor trainer MVV op zoek is, wordt deze week bepaald. "We gaan een lijstje maken met eigenschappen, een soort profielschets."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen