Overslaan en naar de inhoud gaan

Elsen kan zich niet voorstellen dat competitie hervat wordt

Geplaatst opdinsdag 31 maart 2020 - 12:24

Ron Elsen, technisch directeur van MVV, denkt dat er een streep onder dit seizoen kan.

Elsen kan zich niet voorstellen dat er nog in competitieverband gespeeld gaat worden in verband met coronavirus.

Risico
"Hoe moet dat praktisch gezien? Je zit toch met elkaar in de kleedkamer of op de bank. Daarnaast is er nog de vraag: wat vinden de spelers ervan? Niemand wil risico lopen." De technisch directeur die thuis werkt, vindt ook dat er op dit moment wel belangrijkere zaken zijn dan voetbal zoals de gezondheid van mensen.

KNVB
De KNVB heeft als uitgangspunt om de competitie in het betaald voetbal af te maken. Of dat gaat lukken, en in welke vorm is nog onduidelijk. De KNVB vergadert woensdag met het bestuur van de UEFA over het restant van de nationale competities.

Usta
Mocht de competitie niet hervat worden dan zou de wedstrijd tegen Excelsior van 6 maart zo maar eens de laatste kunnen zijn geweest voor trainer Fuat Usta. MVV maakte bekend volgend jaar niet verder te willen gaan met de hoofdtrainer. "Zulke beslissingen maken we gezamenlijk. Het was moeilijk omdat je toch een band hebt met elkaar."

Afweging
Toch maakte Elsen een rationele beslissing. "We hebben een afweging gemaakt en besloten om voor volgend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe trainer." Naar wat voor trainer MVV op zoek is, wordt deze week bepaald. "We gaan een lijstje maken met eigenschappen, een soort profielschets."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen