Overslaan en naar de inhoud gaan

Ellie Goulding reist af naar Landgraaf voor Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 18 februari 2020 - 10:33

De Britse singer-songwriter Ellie Goulding zal in juni naar Landgraaf afreizen.

Vrijdag 19 juni staat zij op het podium op Pinkpop. Ellie Goulding maakte in 2012 haar Pinkpopdebuut, het jaar waarin ze ook wereldwijd doorbrak.

Frenna Deluxe
Pinkpop heeft dinsdag ook bekendgemaakt dat naast Goulding de Haagse Frenna Deluxe en de 13-koppige feestband Querbeat de Pinkpop-vrijdag aanvullen.

The Last Internationale
Daarnaast zal The Last Internationale, een Amerikaanse rockband, nog wat extra rock mee gaan brengen voor de Pinkpop-zondag.

Lees ook: Pinkpop voegt twaalf nieuwe namen toe aan line-up

Keane
Voor de vrijdag- en zaterdagavond staan ook Post Malone en de Red Hot Chili Peppers gepland. Onder andere Keane, Disturbed, Deftones en Zara Larsson doen het festival ook aan.

Pinkpop vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen