Overslaan en naar de inhoud gaan

Elleboogblessure zet streep door Bundesliga-start Flekken

Geplaatst opdinsdag 15 september 2020 - 9:35

Doelman Mark Flekken van SC Freiburg staat voorlopig aan de kant.

Een elleboogblessure zit de keeper uit Bocholtz dwars. Hij mist daardoor het begin van het Bundesliga-seizoen.

Warming-up
Flekken liep de kwetsuur zondag op tijdens de warming-up voor het bekerduel tegen SV Waldhof Mannheim: de eerste officiële wedstrijd voor de Bundesliga-club dit seizoen. De doelman moest daardoor verstek laten gaan bij het met 2-1 gewonnen DFB Pokal-duel tegen de ploeg uit de 3. Liga.

Weken of maanden
Het gaat om een ligamentblessure in Flekkens linkerelleboog, zo bleek maandag bij een scan. Hoe lang de goalie uit de roulatie is, is onbekend. "We gaan ervan uit dat Mark natuurlijk enkele weken of zelfs maanden niet kan spelen", zei Freiburg-coach Christian Streich nog vóór de scan in het ziekenhuis.

Lees ook: Nieuw contract: Flekken blijft Freiburg trouw

Nummer één
Het is een behoorlijk domper voor Flekki, die dit seizoen na het vertrek van concurrent Alexander Schwolow voor het eerst als nummer één onder de lat zou beginnen bij Freiburg. Aanstaand weekend staat de eerste speelronde van de Bundesliga op het programma. De competitie begint voor SC Freiburg aankomende zaterdag met een uitduel bij promovendus VfB Stuttgart.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen