Overslaan en naar de inhoud gaan

Elle Hollis wint Nu of Nooit en mag Pinkpop openen

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 18:56

De openingsact van Pinkpop 2020 is bekend: De Brunssumse popdiva in spé Elle Hollis heeft zondag de finale van de popwedstrijd Nu of Nooit gewonnen.

De act troefde in de eindstrijd in de Muziekgieterij in Maastricht de andere finalisten, punkband A Minor Problem, metalcore-band Endeavour, de hiphoppers van Hoagy en rnb-formatie Maxime x Glyn, af.

Elektronisch randje
Van de vijf finalisten blonk de 22-jarige Elle Hollis het meest uit in presentatie en songmateriaal. Ze maakt popmuziek met een elektronisch randje. Haar set stond als een huis en wist de handjes goed op elkaar te krijgen.

Video: L1

Grootste talent van Limburg
Behalve het verzorgen van het openingsconcert, krijgt de winnaar van Nu of Nooit ook studiotijd. Een jaar lang mag Elle Hollis zich bovendien grootste talent van Limburg noemen. De vijf finalisten hadden het tot de Muziekgieterij weten te schoppen door het beste in de voorrondes te blijken.

Laatste keer in huidige opzet
Nu of Nooit bestaat al sinds 1986. Het was zondagmiddag de laatste keer dat de Limburgse muziekwedstrijd plaatsvond. Organisator Pop in Limburg werkt aan een andere opzet in samenwerking met de Limburgse poppodia. Hoe de nieuwe opzet eruit gaat zien is nog niet bekend. Wel blijft ook in de toekomst een plekje gereserveerd op Pinkpop voor het grootste Limburgse talent van het jaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen