Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke dag carnaval in huize Janzen-Geeratz

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 22:46

De Limburgse cultuur wordt hoog gehouden in huize Janzen-Geeratz.

Op Instagram plaatst de presentatrice, musicalster en actrice uit Tegelen zondag een filmpje waarop te zien is dat dreumes Bobby samen met vader Marco op een keukenstoel vrolijk danst op het nummer Wengske aan Wengske van de Vrijbuiters.

Huishouden van Janzen Steen?
"Mihoen op de muur, broccoli op de bank, soyasaus in het haar, en op de stoelen dansen terwijl 't bord nog niet leeg is. Een gewone zondagavond dus", aldus Janzen, die duidelijk in haar nopjes is over het feit dat de familie zich kostelijk amuseert aan de keukentafel. En dat allemaal op de tekst 'Zal ich nog van dich halde euver vieftig jaor'.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen