Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke dag carnaval in huize Janzen-Geeratz

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 22:46

De Limburgse cultuur wordt hoog gehouden in huize Janzen-Geeratz.

Op Instagram plaatst de presentatrice, musicalster en actrice uit Tegelen zondag een filmpje waarop te zien is dat dreumes Bobby samen met vader Marco op een keukenstoel vrolijk danst op het nummer Wengske aan Wengske van de Vrijbuiters.

Huishouden van Janzen Steen?
"Mihoen op de muur, broccoli op de bank, soyasaus in het haar, en op de stoelen dansen terwijl 't bord nog niet leeg is. Een gewone zondagavond dus", aldus Janzen, die duidelijk in haar nopjes is over het feit dat de familie zich kostelijk amuseert aan de keukentafel. En dat allemaal op de tekst 'Zal ich nog van dich halde euver vieftig jaor'.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen