Overslaan en naar de inhoud gaan

Elfde van de elfde nadert: topdrukte in muziekstudio's

Geplaatst opwoensdag 4 november 2015 - 17:36

Over precies één week is het de 11e van de 11e. Niet alleen de officiële aftrap van het vastelaovendsseizoen, maar ook de dag waarop veel carnavalsartiesten hun nieuwe liedje presenteren.

Het is dus hard werken in de studio om al die nieuwe carnavalsliedjes op tijd af te krijgen. "Het is topdrukte", zegt Robert Loozen van de Marlstone-studio in Ulestraten. "We gaan tot elf uur in de avond door en in de ochtend gaan we weer verder."

Stevig nummer Spik en Span
Onder meer aan het nieuwe nummer van Spik en Span, winnaar van het LVK vorig jaar, wordt nog druk gewerkt. "Ik mag er niet zo heel veel over zeggen, want het is nog geheim. Maar het is iets steviger als andere jaren", verklapt Niek Dirkx (de kale van Spik en Span) alvast.

Het nieuwe nummer gaat Kampioene van de nacht heten. "Het klinkt als de Keulse band Brings, maar dan met blazers."

Foto: L1

Live op L1 TV
De 11e van de 11e is volgende week woensdag de hele dag live te zien op L1 TV. Vanaf 11:00 uur 's ochtends wordt uitgezonden vanaf het Vrijthof in Maastricht.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Koelkasten tot de nok vol voor finale LVK
Video: topdrukte bij studio aan vooravond carnavalsseizoen
LVK_HD
Muziekproducenten verwachten minder vastelaovesliedjes
Terugkijken: Afterparty thuis bij LVK-winnaars Spik en Span
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen