Overslaan en naar de inhoud gaan

Elfde autobrand binnen een jaar in Maasniel

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 6:21

In Maasniel is in de nacht van woensdag op donderdag een auto in vlammen op gegaan. Dat is alweer nummertje vijf van deze jaargang.

Vorige jaar gingen ook al zes auto's in de Roermondse wijk in vlammen op.

De brandweer kreeg even na 00:30 uur een melding binnen over een autobrand op de Burgemeester Moorenhof. Eenmaal ter plaatse kon die niet meer voorkomen dat de BMW volledig uitbrandde.

Relationele sfeer
Maasniel wordt al langere tijd geteisterd door autobranden. Volgens de politie ligt de oorzaak van een deel van de gevallen in 2014 in de relationele sfeer. In andere gevallen ging het om een technisch mankement. Over de branden in 2015 kan de politie nog niets zeggen. Er loopt nog een onderzoek.

Extra patrouilles
Politie houdt sinds vorig jaar extra patrouilles. Desondanks kon ook de vijfde brand in twee maanden niet worden voorkomen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto vat vlam in Maasniel
placeholder afbeelding 1limburg
Politie Maasniel extra waakzaam na autobranden
Actie tegen autobranden in Maasniel
Weer autobrand in Roermondse wijk Maasniel
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen